Klipning

Er det ved at være tid til at blive klippet?

Hårkunstneren klipper alle!
Hårkunstneren er ejet af Charlotte og Sabrina, der har haft salonen de sidste 6 år. Salonen er placeret midt i gågaden, og vi tilbyder alle former for klip.
Vi klipper både damer, herrer og børn. Udover at blive klippet, kan du selvfølgelig også få en permanent, og du kan få farvet håret i den variation, der passer bedst til dig. Kort fortalt, så kan vi behandle dit hår som du ønsker.
Priserne for at få ordnet dit hår kan du finde her!

Er du i tvivl om noget så ring og spørg os på 4879 4699. Ønsker du at bestille tid til en klipning, så kan du også anvende vores online bookingsystem!

Hårkunstneren tilbyder noget ekstra!
Vores ambition er at skille os ud fra vores konkurrenter ved at tilbyde noget ekstra til vores kunder. Så udover at vi er de bedste til at ordne dit hår, så har vi besluttet, at vi vil tilbyde en omfattende beauty-behandling. Når du besøger vores salon, kan du derfor blive forkælet fra top til tå. Vi tilbyder neglebehandling, hvor vi kan gøre dine negle smukke, længere og mere holdbare. Er du generet af uønsket hårvækst kan vi også hjælpe med det. Vi tilbyder at voksbehandle håret alle steder, hvor det er til gene.

Så hvorfor ikke forkæle dig selv en formiddag? Ring og få en aftale hvor der både er fokus på dit hår og dine negle!

Vi glæder os til at se dig i salonen.